Välkommen till ett nytt läsår!

2014/08/14 i Nyheter om hemsidan

Välkommen till ett nytt läsår med Musikproduktion Online.Välkommen till ett nytt läsår på Musikproduktion Online!

Jag har många nya idéer och planer för Musikproduktion Online. Dessutom har jag sänkt priset samt att du som lärare i Musikproduktion kan skapa det antal konton du behöver till dig och dina elever utan extra kostnad.

Jag kommer att fortsätta utveckla kopplingen från Skolverkets kursplaner till kursmaterialet. Kursmaterialet ska kunna sorteras och/eller finnas i menyer med till exempel olika kunskapskrav (från Skolverket), ämne (finns redan i menyn) eller popularitet. Dessutom kommer jag lägga in förslag på examinationsuppgifter.

Kursmaterialet kommer också att utökas efterhand så att det blir än mer heltäckande i alla aspekter av kursen. På gång är sidor med olika musikprogram samt var och hur du kan skydda, sprida och eventuellt tjäna pengar på din musik. Jag kommer även att lägga in länkar till externa sidor som är relevanta för kursen. Tipsa mig gärna!

Min vision är att vi tillsammans gör Musikproduktion Online till en tilltalande, viktig och stor resurs för alla lärare och elever i Musikproduktion! Därför är just ditt bidrag viktigt! Just du sitter inne på kunskaper, erfarenheter och arbetssätt som du gärna får dela med dig av i kommentarsfälten på aktuella sidor, på medlemsbloggen eller via mejl direkt till mig.

Mvh Hans Nicklasson som önskar Dig ett bra läsår!

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.

s2Member®