Vi öppnar för alla

2013/12/10 i Nyheter om hemsidan

Nyligen öppnade vi MusikProduktion OnLine för skolor på alla nivåer, företag och privatpersoner.

MusikProduktion OnLine kommer fortsätta vara skräddarsytt för Gymnasiet och kopplat till dess kursplaner och kunskapskrav. Men vi tror att fler kan ha intresse och nytta av att ta del av det. Antingen som självstudier eller för undervisning på folkhögskolor, högskolor med flera.

Det blir en vinn-vinn-situation för alla. Ju fler vi är desto mer resurser blir det till underhåll och utveckling av Musikproduktion Online. Det kommer förstås dig som användare till gagn, oavsett om du finns på gymnasiet eller sitter hemma på kammaren och suger i dig kunskaper om Musikproduktion och ljudteknik.

I princip kommer det att finnas två sorters konton, ett för enskilt bruk (företag och privat) och ett för undervisningsbruk (företag och skolor). Den senare har rättigheter för användning och visning i grupp medan enskilt bruk förutsätter att det bara finns en person som nyttjar materialet för sig själv.

För skolor är det dessutom billigare att köpa önskat antal skolkonton jämfört med privatkonton. Vice versa så kan privatpersoner inte köpa skolkonton eftersom hela idén med skolkonton är just att varje elev och lärare har var sitt eget konto, därför säljs de inte en och en. Läs mer och beställ ...

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.

s2Member®